Kauwgom Groene Thee

Weight Care Kauwgom

De Kauwgom Groene Thee is een suikervrije kauwgom, verrijkt met groenethee-extract en chroom.

Het is niet alleen een fris, maar ook een slim tussendoortje. Want als je hem combineert met je Weight Care-dieet en extra beweegt, helpt deze kauwgom je om gewicht te verliezen en stimuleert het de vetverbranding. Kauwgom Groene Thee is verkrijgbaar in een doosje van achttien stuks.

Hoe maak je het klaar?
De kauwgoms zijn natuurlijk kant-en-klaar. Ons advies: neem elke dag zes stukjes kauwgom en kauw hier minimaal 10-15 minuten op. Zo hou je je dieet nog makkelijker vol!

Tip!
Deze kauwgom zorgt ervoor dat je niet zo snel verleid wordt door een calorierijk tussendoortje. Neem eerst een Weight Care Kauwgom Groene Thee. Dat is een beter alternatief en een steuntje in de rug.

Voedingswaarde & ingrediënten
Het extract van groene thee bevat het polyfenol EGCG. Wetenschappelijke literatuur geeft aan dat polyfenolen antioxidanten zijn die vrije radicalen uit het lichaam verwijderen, de lichaamseigen warmteproductie (thermogenese) bevorderen en vervolgens de afbraak van vet stimuleren. Chroom is een essentieel mineraal (sporenelement) dat helpt bij het voorkomen van een hongergevoel doordat het de bloedsuikerspiegel op een normaal niveau houdt.