Maaltijdshake

De populaire Maaltijdshake is het zusje van Maaltijd+. Het is eigenlijk dezelfde shake als Maaltijd+. Even verantwoord, caloriearm en lekker. Alleen dan in een kleinere verpakking.
Het is een maaltijdvervanger, je kunt hem tijdens alle stappen van het ABC-plan nemen. Bijvoorbeeld als ontbijt of als lunch.

Eén portie bevat maar 200 calorieën (kcal) en alle essentiële voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Maaltijdshake is verkrijgbaar in een handig vershoudblik met een inhoud van twaalf porties (= twaalf maaltijden). Je kan kiezen uit de volgende heerlijke smaken:
- Vanille
- Bosvruchten

Hoe maak je het klaar?
Je Maaltijdshake maak je klaar met 250 ml magere melk. Et voilà: een heerlijke, volle milkshake.

Tip!
Gebruik in plaats van melk ook eens yoghurt, karnemelk of sojamelk. Of voeg er verse aardbeien, appel, perzik of meloen aan toe voor een heerlijke fruitshake.

Voedingswaarde & ingrediënten
Maaltijdshake bevat onder andere voedingsvezels en eiwitten. Voedingsvezels dragen bij aan een goede darmwerking. Eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw en het behoud van spieren tijdens het afvallen. Ook helpen eiwitten (in combinatie met veel vocht) je huid in goede conditie te houden.