Ontbijtreep

Ontbijtreep is een lekkere zoete maaltijdreep met een bite. De reep is een heerlijke maaltijdvervanger, geschikt voor alle stappen van het ABC-plan.

Eén reep bevat 200 calorieën (kcal) en alle essentiële voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Bovendien bevat de Ontbijtreep extra veel voedingsvezels, waardoor je langer een vol gevoel hebt. De Ontbijtreep is verkrijgbaar in een doosje met twee voorverpakte repen (= twee maaltijden) en in de smaak Cappuccino.

Hoe maak je het klaar?
Dat is niet zo moeilijk, de reep is kant-en-klaar.

Tip!
Alle maaltijdvervangers van Weight Care zijn inwisselbaar. Dus je mag naar hartenlust variëren. Wil je de Ontbijtreep liever tijdens de lunch? En begin je de dag graag met een shake? Geen probleem!

Voedingswaarde & ingrediënten
Ontbijtreep bevat extra veel voedingsvezels en een gezonde portie eiwitten. Door deze extra voedingsvezels is de Ontbijtreep een natuurlijk en extra voedzaam ontbijt, dat bijdraagt aan een gezonde darmwerking en optimale spijsvertering. Een vezelrijk ontbijt heeft bovendien een gunstige invloed op het gevoel van verzadiging. Het duurt hierdoor langer voordat je weer honger krijgt.